TI GODE GRUNNER TIL Å BESØKE STOLT MAT KAFÉ OG BUTIKK

1. Lokale og økologiske produkter: Stolt Mat fokuserer på å tilby lokale og økologiske produkter, noe som sikrer høy kvalitet og støtter lokale bønder.

2. Unike matvarer: Butikken har et bredt utvalg av unike norske matvarer som du kanskje ikke finner andre steder. Dette inkluderer håndlagde oster, hjemmelaget syltetøy og spesialitetskjøtt, m.m.

3. Kafé med hjemmelaget mat: I kaféen serveres det deilig hjemmelaget mat laget av produkter fra butikken. Her kan du nyte en herlig lunsj; oftest med en dagens-rett.

4. Bærekraftig handel: Stolt Mat legger stor vekt på bærekraftig og etisk handel, noe som betyr at produktene er rettferdig produsert og miljøvennlige. Stolt Mat er opptatt av å ha god kontakt med produsentene.

5. Trivelig atmosfære: Både butikken og kaféen har en varm og innbydende atmosfære med brukte møbler og interiør som gjør det til et unikt og hyggelig sted å handle og spise. Stolt Mat blir dermed et sentralt hjemmekoselig sted til vennetreff, bursdagsfeiring og minnesamling.

6. Personlig service: Ansatte hos Stolt Mat er kunnskapsrike, vennlige og imøtekommende, og de tilbyr personlig service som kan hjelpe deg med å finne akkurat det du trenger; enten til deg selv eller andre (gaver).

7. Støtte til lokalsamfunnet: Ved å handle hos Stolt Mat, støtter du små lokale produsenter og bidrar til å styrke lokalsamfunnet.

8. Arrangementer og smakinger: Stolt Mat, Ålesunds minste kulturhus, arrangerer jevnlig matkurs og andre kulturelle arrangementer som gir en mulighet til å lære mer om mat eller oppleve kultur i nærområdet.

9. Variert utvalg: Er du på jakt etter dagligvarer eller (jule)gaver, så finner du et variert utvalg som dekker de fleste behov.

10. Inspirasjon til matlaging: Besøkende kan få masse inspirasjon til matlaging hjemme, enten det er nye oppskrifter eller spennende ingredienser.