Arrangement 2023

14. NOVEMBER: BABYTREFF

Annahver tirsdag (partall-ukene) treffes unge foreldre med sine små hos Stolt Mat, fra kl. 10.30 – 12.30. Alle mødre og fedre med sine små er hjertelig velkommen!

15. NOVEMBER: FORFATTERKVELD «MANDØLA 1970» MED MARIT WADSTEN

Avlyst!

28. NOVEMBER: BABYTREFF

Annahver tirsdag (partall-ukene) treffes unge foreldre med sine små hos Stolt Mat, fra kl. 10.30 – 12.30. Alle mødre og fedre med sine små er hjertelig velkommen!

FREDAG 1. DESEMBER: INTIM STUEKONSERT MED STIG ULV

Hvem er Stig Ulv? Han er gitar – og dikt. Dikt – og gitar. Det er Stig Ulv. Ikke at han klarer å la gitarene dikte et dikt, men han klarer å la gitarene snakke. På nynorsk selvsagt. Han skaper et friminutt fra stress og mas. Det handler om sjelefred. Men også om å kjenne på flere kjensler. Med og uten latter og tårer. Og hva passer bedre enn dette så like før jul?

Anmeldelse fra Tor Hammerø (Nettavisen):
«Stig Ulv er en melodiker og lyriker som med sine akustiske instrumenter byr på vakkert påfyll uansett hvor man har sine musikalske preferanser. Han henter hemningsløst fra folk, pop, rock, vise, jazz og sikkert en rekke andre herligheter også og til sammen blir det musikk som han er ganske aleine om.»

Stolt Mat har alle rettigheter. Før og etter konserten er det mulig å kjøpe seg noe godt i glasset. Etter konserten er det mulig å få mat i form av en fyldig buffet med kortreiste og hjemmelagede matvarer. Det er også mulig å bestille kun konsert eller kun fyldig buffet.et

Du finner mer informasjon (pris, billettbestilling, etc.) på vår Facebookside.

DESEMBER MÅNED ER JULMÅNED

I desember er Stolt Mat åpen alle dager. Følg med på vår Facebookside.

2024

12. JANUAR: BABYTREFF

Annahver tirsdag (partall-ukene) treffes unge foreldre med sine små hos Stolt Mat, fra kl. 10.30 – 12.30. Alle mødre og fedre med sine små er

OKTOBER: FERMENTERINGSKURS

Dato og tidspunkt kommer på et senere tidspunkt.

2. OG 3. NOVEMBER 2024: JULEMARKED PÅ VIKING (VIGRA)

Sammen med flere andre bedrifter deltar Stolt Mat på Julemarked på Viking på Vigra. Messen er åpen fra kl. 12.00 – 17.00.

Det blir flere arrangement framover.