Tind Spekevarer

SUNNMØRSALPENE Tind Spekevarer ligger blant de vakreste fjell i hele Norge: Sunnmørsalpene. Da er det klart at Tind Spekevarer ikke uten mening har tatt sitt navn i bruk: de sikter høyt. Og det har lønnet seg: flere av Tind sine spekepølser og spekemat har fått Gull i NM Kjøttprodukt-konkurranse. Som for eks. speket pølse med rein og svarte bær, speket pølse med sydlandske urter og speka pølse med akevittkrydder.

I tillegg har vellagret salamitype og fem andre produkter fått spesialitetsmerket «Unik Smak». Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de gode råvarer, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk. Spesialitet-merket viser vei til unike smaksopplevinger. Produkt som ber dette kvalitetsmerket er laget i Norge og oppfyller fastsatte krav for råvare, produksjonsmetode og/eller oppskrift.
  HÅNDVERK OG MODNING Alle produkter fra Tind Spekevarer er basert på norsk håndverk. Det som er rettesnoren i bedriften er at de bruker mindre salt enn vanlig. På den måten får de fram alle de fine aromatiske smakene i produktene. Kjøttsmaken heves på den måten. Kryddere og urtene sørger for en spennende og også harmonisk smaksopplevelse.

Men en likeså viktig faktor i et hele er at det brukes god tid til modning. Dette merker man også når man kommer i lokalet Tind Spekevarer holder til: du kjenner en avslappet atmosfære. Denne atmosfæren treffer du også når du kommer inn i produksjonslokalene. Og akkurat det gjenspeiler en av Tind Spekevarer sine verdier: «Vi tar oss god tid til å odle fram spekemat som smaker akkurat slik vi mener den skal smake.»
  SNACK ELLER PASTA Tind Spekevarer passer til all slags anledninger. Med god drikke til, som en velkomstrett eller snack. De passer til typisk norske måltider, men også når en lager retter som er utenlandsk basert. De passer også godt til varme retter. Stekte biter av spekepølse passer godt i pastaretter. Og hva med å drysse biter av spekepølse over en bakt eller grillet torskefilet, eller å legge tynne skiver på toppen av en hjemmelaget pizza?

Abonner på vårt nyhetsbrev

Du trenger bare å opgi e-postadressen din, så sender vi deg et nyhetsbrev en gang per måned.